O nama

UNITIC-Ujedinjena investiciona i trgovačka kompanija društvo sa ograničenom odgovornošću / United Investment and Trading Company (skraćeno: UNITIC d.o.o) je kompanija sa zajedničkim ulaganjem koja je formirana 1998. godine između Holding preduzeća “UNIS” Sarajevo i “Kuwait Consulting & Investment Co.” novac za njegovu rekonstrukciju i modernizaciju. Potrebno je naglasiti da u vrijeme osnivanja kompanije ovo ulaganje predstavljalo najveću inostranu invensticiju u Bosni i Hercegovini.

Naše djelovanje usmjereno je ka nastojanju obezbjeđenja vrhunski opremljenog i sigurnog poslovnog ambijenta kao i ostali sadržaja, u skladu sa međunarodnim standardima, kako bismo našim klijentima pružili najviši nivo radnih uslova.Primjenjujemo najbolju praksu i iskustva održavanja i zaštite infrastructure Poslovnog centra i radnih prostora naših klijenata uvažavajući kriterije pravovremenosti, ljubaznosti, neometanja, sigurnosti, funkcionalnosti, privlačnosti, udobnosti i ekologije.

Naš je ugled kao vodećeg Poslovnog centra neupitan, jer prema našim klijentima, osim kvalitetom, nastupamo odgovorno, povjerljivo, pouzdano, organizirano, pošteno, ljudski i susretljivo, nalazeći za njih najpovoljnija rješenja. U odnosu na konkurenciju, za isti novac dajemo bržu, kvalitetniju i isplativiju uslugu. Kako bismo sve to ostvarili, zapošljavamo radnike koji su svjesni svojih obaveza i koji posjeduju kompetenstnost za obavljanje zadataka na svojim radnim mjestima.

Budući planovi UNITIC-a su okrenuti kako novim djelatnostima tako i prostornom širenju kako bi se stvorila jedinstvena cjelina i upotpunili sadržaj samog Poslovnog centra.
 

Kalendar