Kancelarije

UNITIC Poslovni centar je najbolje rešenje ako trebate male, srednje, i velike kancelarije u srcu Sarajeva. Prednost koju imate jet a što je UNITIC smješten u centru grada, na Marijin Dvor, gdje su skoncentrisane mnoge kompanije i institucije, kao i Parlament Zemaljski muzej. U neposrednoj blizini UNITIC-a su željeznička i autobuska stanica.
U UNITIC-u su smještene nacionalne i internacionalne kompanije što nas čini najatraktivnijim Poslovnim centrom u regionu.

Na glavnom ulazu u UNITIC je smještena recepcija, ljubazno osoblje na recepciji Vam je uvjek na usluzi za bilo kakve informacije koje su Vam potrebne.

UNITIC Poslovni centar raspolaže sa 18.278m2 kancelariskog prostora, koji se nalazi u dva tornja (Toranj A i Toranj B), svaki od tornjeva ima 21 sprat.

Prosječna veličina jednog sprata je 414 m2. Najmanja standardna kancelarija je površine 18m2, a najveća kancelarija može zauzimati cijeli sprat bez pregrada, ili sa pregradama. U svakom tornju su smješteni SCHINDLER 2x4 (kvatropleksi) liftovi, kao i u niskim objektima.
Da bi Vaše poslovanje bilo u ugodnijem ambijentu, pobrinuli smo se da Vaš kancelarijski prostor, kao i ostali prostor u zgradi bude opremljen prema svijetskim standardima.

U neboderima se nalaze kafeterije, lijepo opremljene, sa ugodnim abijentom, koje našim klijentima, kao i njihovim poslovnim partnerima pružaju svoje usluge.
Cijena kancelarijskog prostora je 35 KM, bez PDV-a. U tu cijenu je uključeno:

  • grijanje, hlađenje, ventilacija,
  • električna energija,
  • voda,
  • obezbjeđenje,
  • čišćenje, kao i
  • redovno održavanje sistema i elemenata.

Naši klijenti plaćaju samo prostor koji koriste, dakle, zajednički prostor na spratu, što obuhvata toalete, tehnički blok i hodnik ispred liftova ne ulazi u cijenu.
Klijent plaća telefonski račun prema utrošenim impulsima mjesečno i ako ima eventualne dodatne usluge telefonske centrale. Ova usluga je predmet posebnog ugovora sa klijentima.

Ukoliko klijent namjerava da iznajmi više od jednog sprata, onda ima pravo na popust.
Dodatne usluge za korisnike kancelariskog prostora su izdavanje konferenciskog bloka (amfiteatar, sale za sastanke), catering, garaža, vanjskog parkinga i skladišta.


Downloads section
  • DOWNLOAD ARHITECTURE%20OF%20THE%20SPACE%20STANDARD%20EQUIPMENT (1).pdf

Otkrij UNITIC